Vacatures sales

TEAMLEIDER TELESALES

Leverancier van koffie-, thee- en waterconcepten in de buitenhuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en dienstverlening. Het heeft een leidende marktpositie en levert aan de horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen. Verdeeld over verschillende commerciële units heeft het bedrijf circa 900 medewerkers in dienst.Het is een aparte, commerciële unit en biedt complete koffieconcepten voor bedrijven van 5 tot 50 medewerkers. De bedrijven krijgen met dit concept een assortiment koffie-melanges en cross-selling artikelen van topkwaliteit, speciale koffiezetsystemen en persoonlijke service. Vanwege uitbreiding ontstaat deze vacature.

Doel van de functie:
Het direct aansturen van 8 Telesalesmedewerkers en meewerkend op de afdeling. Uitbouwen en versterken van de positie door telefonische verkoop van koffieconcepten om de overeengekomen targets te halen middels het in behandeling nemen van alle klant aanvragen, alsmede zelf telefonisch nieuwe klanten(= prospects) te benaderen.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:Coachen en aansturen van medewerkers op het gebied o.a van verkoopgesprekken, tijdig afronden van openstaande acties, structuur en gedrag volgens kernwaarden.
Eerste aanspreekpunt voor Telesalesmedewerkers op het gebied van verkoopaanbod (bepalen van kortingen afwijkend van de richtlijnen) en overige vragen.Mede verantwoordelijk voor bepalen van het target en opzetten AOP jaarplan en strategie. Verkopen (telefonisch) van systemen, ingrediënten en cross-selling producten binnen het segment Small Business conform vastgestelde targets. Hiertoe: voeren (telefonisch) van verkoopgesprekken met klanten/prospects; eventueel ontvangst in de showroom van klanten/prospects. Planmatig vervangen van expirerende contracten. Samen met Verkoopadviseur realiseren van rayonplan voor eigen regio, teneinde vastgestelde verkoopdoelstellingen te waarborgen. Begeleiden van de andere Telesalesmedewerkers bij het opzetten van de rayonplannen.
Be- en afhandelen van klantvragen ten aanzien van informatieverstrekking, telefonische verkoop, orderbehandeling, ingrediënten cross-selling en klachten. Als teamleider in staat ingewikkelde (klacht) gesprekken te voeren met klanten.· Vastleggen, muteren en verwerken van alle handelingen in administratief systeem. Orderverwerking, documentatie-aanvragen, expirerende contracten, nabellen vervangingsmarkt huur en indirect. Deelname aan aan projectteams en aan senior overlegstructuur (verkoop/ routeverkoop).

Wij zoeken voor deze functie iemand met:
·Een opleiding op MBO+ of HBO-niveau (commercieel economische richting).Enige jaren ervaring in ervaring in (Tele) sales bij voorkeur in de Business-to-Business markt. Leidinggevende capaciteiten.Goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kennis van Microsoft Office en SAP.

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa