Vacatures sales

Shopmanager Telecom

Het bedrijf is ‘s werelds grootste mobiele telecommunicatie organisatie met wereldwijd meer dan 139 miljoen klanten. Het bedrijf is in Nederland de op een na grootste aanbieder van mobiele communicatie, maar de absolute nummer 1 als het gaat om de levering van UMTS producten en diensten.

Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor jouw eigen winkel.
Jij bepaalt het beleid. Je krijgt de ruimte om jouw eigen ideeën te realiseren.
Jij bent zelf verantwoordelijk voor de prestaties in jouw filiaal en je legt daarbij verantwoording af aan de Areamanager. Je coacht, inspireert en geeft leiding aan een verkoopteam.
Opleiding van jouw medewerkers gebeurt door coaching en training on the job.

Uiteraard zorg je ervoor dat jouw winkel er in alle opzichten aantrekkelijk uit ziet. Je stelt de werkroosters op en organiseert het werkoverleg. Bovendien is jouw commerciële administratie altijd op orde.

Deze functie is uitermate geschikt voor iemand met ervaring als filiaalmanager, filiaalleider, vestigingsmanager of bedrijfsleider.

Je bent de ideale shopmanager als je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid hebt en beschikt over ondernemersgeest. Omdat je een team aan gaat sturen zijn jouw sociale en communicatieve vaardigheden uitstekend ontwikkeld. Je ziet kansen en voelt je verantwoordelijk voor jouw personeel.

Eisen:
Mbo-opleiding;
1 tot 2 jaar relevante ervaring in een retailfunctie;
Tenminste 2 jaar ervaring met het zelfstandig aansturen van een afdeling of filaal;
Ervaring met het zelfstandig voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Als manager vind je het leuk om een jong team te coachen en succesvol te laten zijn. Interesse in mobiele communicatie is duidelijk aanwezig.

Jouw salaris bestaat uit een vast en flexibel deel. Het vaste salaris ligt tussen de € 1850,- en € 2400,- bruto per maand. Daarnaast krijg je een flexibel deel van minimaal 25% als je je targets haalt. Jouw salaris ligt dan minimaal tussen de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo krijg je een premievrij pensioen, kortingen op verzekeringen, vrij bellen, een verlofspaarregeling en bij het behalen van je targets ontvang je extra incentives zoals bijvoorbeeld een MP3, een blackberry etc.

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa