Vacatures sales

Sales Executive New Business Telecom

Werkend in eigen rayon, vanuit huis

De afdeling
De Afdeling SME/SOHO (Small Medium Enterprises/Small Office – Home Office) bedient het zakelijk klantsegment van bedrijven tot 250 medewerkers. Daarbinnen hebben we 4 regio teams die zich richten op new business en 2 regio teams die uitbouw van bestaande klanten voor hun rekening nemen.

Doel van de functie
Als Sales Executive New Business ben je verantwoordelijk voor het creëren van New Business (acquisitie van nieuwe klanten) binnen jouw rayon. Hierbij richt je je primair op het klantsegment bedrijven tot 100 werknemers.

Werkomschrijving
• Initiëren van externe commerciële activiteiten gericht op prospects in een vastgestelde regio met als doel voice- en datadiensten te verkopen.
De commerciële contacten bestaan oa uit: – Telefonische acquisitie – Cold canvassing – Opvolgen van / participeren in direct marketing acties
• Adviseren van klanten met betrekking tot mobiele telecommunicatieoplossingen
• Het afsluiten van commerciële contracten met nieuwe klanten
• Vertegenwoordiging bedrijf bij relevante commerciële gebeurtenissen (beurzen, seminars, events)
• Het aanleveren van managementrapportages: opstellen, analyseren en uitvoeren vervolgacties
• Zorg dragen voor de verrijking van klant- c.q. prospectbase (PSA)

Je werkt vanuit je huisadres en bewerkt zelfstandig je rayon. Voor overleg en contact met collega’s kan je eventueel gebruik maken van ons flexkantoor in Den Bosch. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht.

Heb je een MBO+/HBO werk- en denkniveau, enige jaren ervaring in een salesfunctie en het allerbelangrijkste: gedrevenheid, resultaatgerichtheid en commercieel gevoel? Dan wordt jij wellicht onze nieuwe collega!

Je start op het klantsegment bedrijven tot 100 medewerkers. Als je hierin succesvol bent, stimuleren wij de doorgroei naar een zwaarder klantsegment (Accountmanager SME en Corporate Accountmanager).

Wat hebben wij te bieden: – Werken voor een wereldmerk – Een zelfstandige functie binnen een jong en enthousiast team – Mogelijkheden je sales-talent verder te ontwikkelen – Goede doorgroeimogelijkheden – Een marktconform salaris, waarbij goede performance beloond wordt (provisie systeem) – Een auto, thuiswerk faciliteiten en een “mobile office” (telefoon en laptop met mobile connect card) behoren uiteraard tot het pakket

Voor het maken van afspraken word je ondersteund door een binnendienst.

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa