Vacatures sales

Accountmanager New Business Telecom

Locatie: vanuit huis

De organisatie
Het bedrijf is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf is het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met ruim 170 miljoen klanten in vijf continenten en heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 33 landen.

Het bedrijf levert mobiele producten en diensten, zowel voor consumenten als voor de zakelijke gebruiker. Hierbij proberen wij onze klanten voortdurend het beste van mobiel te bieden. Variërend van TV kijken op je mobiel tot overal mobiel kunnen werken met je laptop. We gaan daarbij altijd uit van de behoefte van de klant. Bij het bedrijf, gevestigd in Maastricht, werken ruim 3000 gedreven en enthousiaste mensen. Red, Rocksolid en Restless zijn de drie pijlers van onze interne bedrijfscultuur en die zie je terug in het gedrag van onze medewerkers.

De afdeling
Direct Sales is het distributiekanaal van het bedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. De Afdeling SME (Small Medium Enterprises) bedient daarbij het klantsegment van bedrijven tot 250 medewerkers. Hierbij hebben we teams die zich specifiek richten op het creëren van New Business (acquisitie) en teams gericht op existing business (relatiebeheer- , behoud-, en uitbouw van bestaande klanten).

Doel van de functie
Als Accountmanager SME New Business ben je verantwoordelijk voor het genereren van business bij nieuwe klanten. Dit doe je voor het jouw toegewezen rayon met als doelgroep de zakelijke klanten met 100-250 medewerkers.

Je bent een professionele en serieuze gesprekspartner die feilloos aanvoelt wat de behoeften van je klanten zijn. Door middel van je drive, vasthoudendheid en overtuigingskracht zorg je ervoor dat je je persoonlijke (kwartaal)targets realiseert.

Werkomschrijving
• Initiëren van commerciële contacten met prospects in de vastgestelde (postcode) regio. De commerciële contacten kunnen bestaan uit c.q. geïnitieerd worden door o.a. cold canvassing, telefonische acquisitie, marketing acties, direct mail activiteiten etc.
• Adviseren van klanten met betrekking tot (mobiele) telecommunicatieoplossingen
• Begeleiden van salestraject van eerste contact tot contract
• Opstellen van accountplannen
• Het aanleveren van managementrapportages: opstellen, analyseren en uitvoeren vervolgacties.
• Verwerven van markt- en concurrentie informatie: het verrijken van de klanten- en prospectdatabase (PSA) met relevante klant- en prospectinformatie.

Functie eisen
• Afgeronde opleiding op minimaal MBO-HBO-niveau aangevuld met specifieke verkooptrainingen
• Minimaal drie jaar ervaring als account manager in B-t-B omgeving bij voorkeur bij A-merk bedrijven in copier-, telecom-, of ICT-branche
• Ervaring in het maken van salesplannen- en rapportages
• Sterke affiniteit met Telecom en Datacom & MKB – doelgroep
• Ervaring in het maken van salesplannen- en rapportages
• Resultaatgericht en target driven
• Extravert en initiatiefrijk

Wat hebben wij te bieden – Werken voor een wereldmerk – Een zelfstandige functie binnen een jong en enthousiast team – Uitstekende mogelijkheden je verder te ontwikkelen op sales gebied – Goede doorgroeimogelijkheden – Een marktconform salaris, waarbij goede performance beloond wordt (provisie systeem): – Een auto, thuiswerk faciliteiten en een “mobile office” (telefoon en laptop met mobile connect card) behoren uiteraard tot het pakket

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa