Vacatures sales

Accountmanager Dienstverlening

Gedreven commercieel professional met ondernemerskwaliteiten!
Om het succes van onze organisatie verder uit te breiden, zoeken wij voor de divisies Banken & Verzekeraars, Handel & Industrie, Utilities, Zorg & Zekerheid en Overheid ambitieuze toptalenten voor de functie van account manager.
Als account manager ben je medeverantwoordelijk voor de groei van onze organisatie. Het succes wordt bepaald door de mensen die er werken. Wil je werken bij een winnaar, dan moet je ook een winnaar zijn!
Als ondernemer binnen onze onderneming zie je kansen en benut je ze. Je bent hét aanspreekpunt voor onze steeds groeiende groep klanten én medewerkers. Je gesprekspartners acteren veelal op directie- en managementniveau bij top 100 klanten in Nederland. Je wordt ondersteund door een uiterst professionele interne organisatie.
En daarvoor moet je een toptalent zijn! Hard werken en targets halen zijn je op het lijf geschreven. Dat je daarnaast bij het bedrijf de mogelijkheid hebt om te laten zien of je voldoende potentie hebt om door te groeien naar een managementfunctie, vind je helemaal top!

Ben jij de gedreven commercieel professional met de juiste mentaliteit?

Het is essentieel dat je binnen de cultuur van het bedrijf past. Je bent ambitieus, ondernemend, proactief, servicegericht en kunt uitstekend in teamverband functioneren. Daarnaast ben je gericht op zelfontplooiing en verbetering van je kennis en vaardigheden. Je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beschikt over een aantal jaren commerciële werkervaring en weet als geen ander hoe het commerciële spel gespeeld wordt. Je functioneert minimaal op HBO- of academisch niveau. Je legt de lat hoog, waardoor je in staat bent de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Interesse in deze functie? Wil jij werken bij een jonge groeiende onderneming die je volop kansen biedt tot het behalen van commercieel succes en daarnaast tot zelfontplooiing en ontwikkeling? Een dynamische organisatie bovendien met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa