Vacatures sales

Salessupervisor, regio Amsterdam, salaris
± € 36.000 + bonus

Taken en verantwoordelijkheden
Je belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat elke account manager binnen je team op een professionele wijze haar/zijn taken uitvoert en dat de omzet en marge targets worden gehaald. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks begeleiden, coachen en enthousiasmeren van 8 tot 12 account managers. Dit team richt zich op middelgrote bedrijven en overheidsinstellingen.

Wat zoeken wij?
Ben jij commercieel, gedreven en communicatief sterk en kun je klantgericht handelen, dan willen we graag dat je reageert op deze vacature. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, vind je het leuk om een team te leiden en te motiveren en bezit je ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt minimaal Mbo-niveau en enige jaren relevante werkervaring als supervisor of teamleider.

Wij bieden
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving in een ambitieus bedrijf, interne en externe opleidingen, ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Naast een goed basissalaris ontvang je commissie. Verder krijg je 8% vakantietoeslag en hebben wij een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa