Vacatures sales

Accountspecialist

Als accountspecialist neem je de commerciële eind-verantwoordelijkheid voor de dienstverlening aan één of meerdere grote bedrijven in een sector. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid binnen de kaders van de organisatie. Vanuit jouw expertise overzie je het hele werkproces van de klant, waarbij de vraag naar flexwerkers centraal staat. Je richt je voor een belangrijk deel op relatiebeheer en relatie-uitbouw. Dat betekent dat je intensief contact hebt met je klant en barst van de initiatieven om de dienstverlening en inzet van flexibel personeel verder te verbeteren. Je weet je ideeën goed te verwoorden en te vertalen in concrete acties om bijvoorbeeld de (kosten) efficiency te optimaliseren. Klanttevredenheid, in combinatie met het behalen van resultaten en signaleren van kansen binnen een klant, is immers waar het bij jou om draait. Daarnaast geef je leiding aan het team vestigingsassistenten en regel je de dagelijkse gang van zaken. Dit houdt onder ander in het inwerken en begeleiden van de vestigingsassistenten bij de processen: inkoop flexwerkers, afstemming vraag en aan-bod, verloning en facturatie en begeleiding flexwerkers. Ook voer je functioneringsge-sprekken, voortgangsgesprekken en vestigingsoverleggen. Door je sterke persoonlijkheid weet je jouw team op de juiste manier te sturen en te motiveren. Kijk voor een algemene, uitgebreide functiebeschrijving op onze website.

De eisen
Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring binnen de commerciële dienstverlening. Daarbij ben je zelfstandig, sta je stevig in je schoenen en beschik je over de nodige overtuigingskracht. Verder heb je ervaring met het beheren en uitbouwen van accounts en commercieel onderhandelen en ben je (financieel) analytisch goed onderlegd.

De arbeidsvoorwaarden
Je begint met een praktisch inwerkprogramma en je word intensief gecoacht. Vanaf je eerste dag kun je, naast een goed salaris, rekenen op een zeer compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien bieden we je tal van opleidingsmogelijkheden en internationale doorgroeikansen.

Contactinformatie
Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je interesse in deze functie? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag per e-mail tegemoet via info@salesmv.nl of bel voor meer informatie
T 06-45110606

< Terug naar het overzicht met vacatures
T 073 6572426info@salesmv.nlwww.salesmv.nl
Website: A Vida Boa